I disse Koronatider…

Vi som jobber i Webjuristene i disse tider, ser for oss følgende arbeidshverdag fremover.

For oss webjurister personlig, endres lite fordi vi jobber fra hjemmekontor. Men de fleste av våre kunder er lønnsmottakere som jobber i bransjer som i stor grad nå blir oppfordret til hjemmekontor eller iverksetter permitteringer.

Som mottakere av permitteringsvarsel vil du kanskje forsikre deg om at varslet, og tidspunktet for permitteringen, er i tråd med loven. Det kan vi bistå med. Og hvordan blir det med dagpenger? Din arbeidsgiver vil kanskje kontakte oss først for nettopp å forsikre seg om at de gjør alt riktig, ref eget innlegg skrevet av min kollega Gro Hiis Wallmark i går.

Noen personer risikerer endog gjeldsproblemer og kan trenge bistand til forhandlinger med kreditorer eller gjeldsordning. Noen bedrifter vurderer kanskje å melde oppbud.

Dersom mange familier blir gående «oppe på hverandre» i flere uker, er det dessverre sannsynlig at antall samlivsbrudd vil øke. Endog i vanlige ferier merker Webjuristene økt pågang av nordmenn som ønsker hjelp tilknyttet separasjon og skilsmisse… Noen vil endog kanskje være føre vár, og benytte økt fritid til å blant annet å få ordnet den samboeravtalen eller ektepakten de så lenge har utsatt.. Eller kanskje endog få utarbeidet/endret et testamente. Om ikke for en selv, så i alle fall for bestemor..

En del av dere har bestilt reiser som dere ønsker å få refundert pengene på..

Vi ønsker alle gamle og nye kunder alt vel. Måtte verden raskt få bukt med viruset så alle kan gå tilbake til sine vanlige liv.

 

 

Tips andre om denne saken

Send tipset til:  
Din e-post:  
Din melding: