Skip to main content

Rask, proff og personlig rettshjelp til halv advokatpris

Webjuristene har lang erfaring med å gi rask, proff og personlig bistand til halv advokatpris.

Webjuristene er er en juristkjede som består av selvstendige jurister med såkalt rettshjelperbevilling, men en av våre jurister har også advokatbevilling. Dersom du lurer på hva som er forskjellen på en jurist med rettshjelperbevilling og en jurist med advokatbevilling, må du gjerne se hvordan Wikipedia definerer rettshjelpere. Og du gå til vår side med mer info om forskjellen på rettshjelper og advokat.

10 gode grunner til å velge Webjuristene:

  1. Lave priser
  2. Du får pris-/tidsestimat dersom du ikke har valgt fastprisprodukt. Ved fare for overskridelse, skal dette godkjennes av deg på forhånd – ingen ubehagelige overraskelser
  3. Du får regelmessig timeliste som detaljert viser hva vi har gjort når -full åpenhet
  4. Vi fører tid ned til 5 minutter, ikke pr påbegynt kvarter eller halvtime som er vanlig i bransjen
  5. Du kan kommunisere med oss via vår sikre kundeportal hele døgnet – vi har alltid åpent
  6. Du kan henvende deg til oss – uansett hvor du bor
  7. Vi gir deg første tilbakemelding senest innen 12 timer
  8. Du får hjelp fra våre nøye utvalgte jurister – i et språk som alle forstår
  9. Vi har taushetsplikt og følger reglene for god advokatskikk
  10. Hver webjurist er forsikret slik at du ikke skal lide tap dersom du mot formodning skulle få gale råd

Hvorfor Webjuristene er etablert

Juridisk bistand var alt for dyrt – og det ville vår gründer Nina Dybedahl gjøre noe med! Rettshjelp er tross alt et nødvendighetsgode – nesten på lik linje med melk og brød. Webjuristene ble derfor etablert i 2003 for å senke den økonomiske og praktiske terskelen til rettshjelp. Slik at vanlige folk, kan få billig rettshjelp. Og økonomisk smarte personer.

Tyve års erfaring

Webjuristene har lang erfaring med å løse juridiske problemer for privatpersoner og bedrifter. Webjuristene har ytt rettshjelp siden 2003. Siden den gang har Webjuristene bistått utallige privatpersoner og bedrifter med over 10 000 små og store saker.» Du kan lese anmeldelser fra disse på vår side med kundesitater. Alle rettshjelpere og advokater i Webjuristene har tegnet forsikring i samsvar med loven, i tilfelle du som kunde skulle tape penger pga hjelpen. Derfor er du trygg når du bruker en Webjurist.

Hvordan vi kan ha så lave priser

Våre priser er lave, fordi vi utnytter de muligheter teknologien gir. Bistanden ytes i hovedsak via Internett. Vi har ikke dyre kontorlokaler, fordi alle webjuristene har hjemmekontor. Vi snakker ofte med våre kunder, eller deres motparter, via telefon eller videoapplikasjoner som WhatsApp, Skype, Zoom, Facetime el. I den grad du ønsker møte med oss, møtes vi hjemme hos deg eller et annet sted som passer for samtalen. Våre webjurister i Oslo og Bergen har tilgang til møtelokaler.

Spørsmål? Kontakt oss

Spørsmål til vårt konsept eller trenger hjelp til registrering?

Ta kan du ta kontakt på post(@)webjuristene.no, eller på telefon 55 29 40 00, eller via Live Chat, som du finner nederst til høyre.. Vi hjelper kunder i hele landet, men om du skal sende oss post, bruk postmottak: Webjuristenes Servicekontor, Svaneviksveien 29i, 5063 Bergen.

Juridiske spørsmål?

Du kan altså sende oss e-post ved å sende e-post til post(@)webjuristene.no, men vi fraråder å sende sensitive personopplysninger og annen sensitiv informasjon via e-post. Bruk heller vår krypterte kundeportal etter å ha registrert deg ved å klikke på Til registrering-knappen nedenfor. Registrering er helt uforpliktende.

Våre leveringsbetingelser og personvernerklæring finner du helt nederst på siden.

*Gjennomsnittlig advokatpris for privatkunder i 2018 var kr 2081,- inkl mva pr time. Kilde Advokatforeningens bransjeundersøkelse. Gjennomsnittlig advokatpris er høyere idag.

Til registrering