Skip to main content

Hva våre tidligere kunder sier om oss?

Her kan du se hvorfor nordmenn og norske småbedrifter velger Webjuristene.

 

Rask, god og nyttig hjelp

Jeg fik rask og god hjelp til mine spørsmål. Dette fikk jeg også til en overraskende god pris. Det er supert at det er mulig å få bistand til en kostnad som de aller fleste kan leve godt med.
På kort tid hadde jeg en vesentlig bedre oversikt over situasjonen min.

Frank Lehne, kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden september 2023.)

 

Enkel, rimelig og profesjonell hjelp

Nina har lang erfaring og er flink til å sette seg inn i ulike problemstillinger. Hun har en nettbasert løsning som gjør det enkelt å kommunisere og dele dokumenter. Hun dokumenterer godt alt hun bruker tiden på og man føler ikke at man blir flådd. Nina er fleksibel og responderer raskt. Dersom det har vært nødvendig med direkte dialog har vi gjort dette på videosamtale. Jeg kommer til å bruke Nina mer i fremtiden.

Espen Kolberg, Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden august 2023.)

 

Takk for trygg juridisk hjelp på en kundetilpasset måte!

Første gangen jeg kjøpte juridisk bistand fra Nina var i fbm. et ekteskapsbrudd for over ti år siden. Hennes kompetanse og erfaring bidro til å dempe stress/forebygge konflikt, og var suveren hjelp i en situasjon som virkelig var vanskelig nok om jeg ikke skulle vært utrygg på det juridiske i tillegg(!).
Senere har jeg kjøpt hjelp igjen ved senere anledninger, og alltid vært like fornøyd.

Å bruke jurist kan være en bøyg, og er heldigvis ikke noe en gjør ofte. Min tanke rundt det er at jeg ikke reparerer min egen bil, jeg klipper ikke mitt eget hår, jeg fikser ikke mine egne tenner og er ikke min egen jurist. Det er områder av livet hvor vi må overlate prosessen og resultatet til andre. Da er det HELT avgjørende å få hjelp av noen en stoler på og har en god kommunikasjon med.

Nina: Jeg er SÅ glad for at du finnes, og at du år etter år tilbyr trygg juridisk hjelp på en så enkel og kundetilpasset måte. Virkelig. Du gjør livet mitt enklere, og noen ganger betyr det alt.

Inger Anita Merkesdal, Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden desember 2022.)

 

Tusen takk

for all hjelp. Det føles godt å vite at «papirene» mine nå er iorden, dvs mitt testamente og min ektepakt. Jeg synes dette har vært en kjekk måte å jobbe på. Jeg kommer definitivt tilbake ved behov. Arbeidet kostet også mindre enn om jeg skulle gått til en advokat. 

Mona Irene Østby Melvold, kunde av Nina Dybedahl (november 2022)

 

Trygt, enkelt, raskt og prisgunstig.

Strålende juridisk bistand på en enkel og direkte måte.

Kunde av Gro Hiis Wallmark (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden august 2022.)

 

Snar respons fra jeg tok kontakt.

Oversiktlig og fin portal hvor man kommuniserer. Enkelt å manøvrere seg i dokumenter og fakturaoversikt. Fikk hjelp til å lage testament og ektepakt. Hun kom underveis med råd når hun hadde fått informasjon slik at alle parter skulle være godt ivaretatt slik vi ønsket det. Hun ga også veiledning uoppfordret på hvordan dokumentene skulle tinglyses. Anbefales på det varmeste og trenger vi mer hjelp blir det uten tvil å bruke Gro.

Kunde av Gro Hiis Wallmark (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden august 2022.)

 

Grundig, veldig faglig sterk og lett å samarbeide med!


Vi trengte hjelp med å se over en kontrakt for vår bedrift rundt vår største avtale så langt. Vi ble litt overveldet av omfattende kontrakt, men Nina guidet oss fint igjennom hele prosessen. Vi fikk fikk hele veien tydelig kommunikasjon om når vi kunne forvente å få overlevert svar og hva det ville koste i forkant. Resultatet var en grundig analyse av kontrakten med flere gode alternative veier videre. Alt i alt var dette en solid og premium opplevelse fra ende til annen!

Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden juni 2022.)

 

Hun er rask til å behandle saker, både denne og tidligere saker. Hun kommer med gode råd og svar på våre spørsmål. Har vært til god hjelp.

Kunde av Gro Hiis Wallmark (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden juni 2022.)

 

Nina var til stor hjelp i forbindelse med mitt skilsmisse oppgjør. Hun er meget dyktig og kunnskapsrik, og evner å formidle lover og regler på en oversiktlig og forståelig måte. Som person opplevde jeg Nina som svært effektiv, fleksibel og imøtekommende. Hun er en som jeg kan anbefale på det varmeste.

Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden juni 2022.)

 

Dere ga rask respons. Sjekket raskt ut vitner. Sendte raskt testament som ønsket. Jeg søkte på nettet etter samme tjeneste – typisk priset til 5-6000, dere lå under 1000. Jeg er godt fornøyd.

Kunde av Gro Hiis Wallmark (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden juni 2022.)

 

Takk for all god hjelp Nina! Nina er en kunnskapsrik, veldig grundig og medmenneskelig jurist/advokat, og ikke minst tålmodig. Jeg kontaktet Nina hos Webjuristene for å få råd vedrørende en sak jeg var usikker på om jeg kunne gå videre med, og det kunne jeg. Hun loset meg i havn til tross for min sykdom o.a. Resultatet ble bedre enn forventet. Anbefales på det sterkeste.

Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden mai 2022)

 

Jeg har benyttet Ninas tjenester i forbindelse med oppløsning av samboerskap og fordeling av verdier. Hun gjorde en svært god jobb og håndterte alt på en utmerket måte. Hun er løsningsorientert og fleksibel. Fin å kommunisere med. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden mai 2022.)

 

Veldig rask vurdering av sak med aktuell lovverk. Estimert tidsforbruk og pris er i henhold til oppsett. Svært rask tilbakemelding med vurdering av saken. Har brukt G.Wawllmark tidligere og vil gjøre det igjen.

Kunde av Gro Hiis Wallmark (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden mai 2022.)

 

En fantastisk dyktig, kunnskapsrik og grundig advokat

som det var greit å kommunisere med både i nettportal og telefon. Hun kan trygt anbefales.

Kunde av Nina Dybedahl (Anmeldelse verifisert av Advokatguiden mai 2022.)

Tusen takk. Impontert over hvor raskt, effektivt og veiledende du har jobbet.

A. Pedersen, Kunde av Gro Hiis Wallmark (Januar 2022.)

 

Benyttet Nina Dybedal ifm. arv/ uskiftesak. Hun er svært kunnskapsrik og imponerte i måten hun håndterte vår sak. Grundig og forutseende. Hun kan trygt anbefales.

NN – Kunde av Nina Dybedahl. (Desember 2021)

 

hei Gro, Jeg må bare si tusen takk !! Virkelig ! takk for at jeg fant ut om dere, så enkelt og greit og oversiktlig. Dere skal jeg anbefale videre.

Elin  – kunde av Gro Hiis Wallmark. (juni 2021)

 

Hallo Nina, jeg vil bare fortelle deg hvor fornøyd og glad jeg er for saken du har hjulpet meg med, med Knut på sidelinjen. Denne saken har jeg «grudd» meg til lenge, men i et supert samarbeid med deg har det godt som en drøm. Er jeg i miljøer/kjenninger som ønsker å gjøre det samme som meg, kan du være sikker på at jeg skal reklamere for det du har gjort for meg og mine voksene barn/svigerbarn. Jeg ønsker deg alt godt og lykke til videre med arbeidet ditt.

Sissel Kopostynski – kunde av Nina Dybedahl.

 

Takk for god hjelp! Vi kommer gjerne tilbake dersom behov oppstår.

Beth og Kristian Sveen – kunder av Nina Dybedahl.

 

 
Morten Larsen bistod meg ifm. med en arbeidskonflikt. Morten er tett på ballen, har en imponerende analytisk ro i møter og fremstår svært kunnskapsrik. Som kunde stoler jeg på han til fulle. Jeg anbefaler Morten uforbeholdent!

Jørn – kunde av Morten Larsen.

 


Takk for hjelpen! Kjekt med Web-jurister. Ikke bare er det god økonomi for oss, men det sparer oss for en masse tid på advokatkontor.

Bente og Erik – kunder av  Gro Hiis Walmark.

 

Takk for glimrende bidrag og god dialog. Flott at du er rask på oppfølging.

Jørgen Lund – kunde av  Nina Dybedahl.

 

Hei ! jeg vil rette en stor takk til Gro Hiis Wallmark. Jeg hadde en sak om åndsverk og manglende betaling. Arbeidet til Gro var av svært høy kvalitet, svært rask og fikk kunden til å betale samt ta seg skikkelig sammen på øvrige punkter.

Olav – kunde av  Gro Hiis Walmark.

 

Først brukte me 12.000 kr på deling på ein advokat og ein dag samtaler som ikkje førte til noko som helst. Så hjalp ein webjurist oss i mål for en brøkdel av denne summa. Evig takknemleg for god hjelp og en enkel teneste, spesielt for oss som bur uti distrikta.

Pascale Baudonnel – Kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Takk for veldig god hjelp. Faktura er nå betalt og jeg anbefaler deg/ Webjuristene gjerne til mine venner og bekjente.

Anne Marie – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Hei, takk for bistand for denne gang. Kan absolutt anbefale denne løsningen for andre.

E.K, Oslo, – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Tusen takk for veldig rask og effektiv bistand – vi anbefaler dere på det sterkeste.

Henriette Henriksen  – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Du har vore til god hjelp og støtte. Slik at eg har kunna fått styrke til å stå opp for meg sjølv. Av og til har det vore nok at du bare var der.

Anne Berit Søfteland  – kunde av Nina Dybedahl.

 

Hei jeg er svært fornøyd med min Web jurist Morten.

Terje Stavås – Kunde av Morten Ørke Larsen.

 

Vil retta ein kjempestor takk til Gro Hiis Wallmark som gjorde eit fyrsteklasses jurist arbeid i ei sak der eg var komen i konflikt med det offentlege. Fekk full medhald på alle punkt takket være dyktig jurist som sette seg godt inn i saka. Kan på det sterkaste anbefala Webjuristene.

Stian Solberg – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Strålende! Utmerket hjelp fra dere- kommer til å bruke dere igjen i fremtiden.

Ove Antonsen – kunde av Nina Dybedahl.

 

Har vore interessant å vera i post mortem-modus dei siste vekene! Du har vore til uvurderleg god hjelp gjennom heile prosessen, proff og fagleg sterk, og dialogen her på websida har fungert heilt topp.

Marius Monsen – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Tusen takk Nina. Jeg er veldig glade for å ha valgt webjuristene igjen, og for at akkurat du har gitt oss den hjelpen vi har trengt, på en hyggelig og lettvint måte. Utrolig fint å kommunisere på denne måten, og å ha alle dok liggende for hånden når som helst. Got å vite at vi an kommet tilbake med flere spm etterhvert.

Ellen Dyb Wedeld – kunde av Nina Dybedahl.

 

Er veldig takknemlig for jobben du har gjort her. Jeg hadde aldri klart dette alene uten din hjelp.

Anita Askim – kunde av Nina Dybedahl

 

Webjuristene kan anbefales. Flinke damer!!

Brit Lien – kunde av Gro Hiis Wallmark.

 

Tusen takk for hjelpen, det har vært fint å jobbe med deg og vi synes vi har kommet frem til rettferdig og ryddig avtale.

Heidi og Jo Espen Johansen – kunder av Nina Dybedahl

 

Takkar so mykje for godt utført jurist arbeid, er svært nøgt.

Arna og Osterøy VVS AS – kunde av Gro Hiis Wallmark

 

Stor takk til Webjuristene og Nina Dybedahl som nok ein gong gjorde ein glimrande jobb!

Stian Solberg – kunde av Nina Dybedahl

 

Takk for effektiv og grei hjelp til testamentet!

Astrid Roe – kunde av Ulrikke Malde

 

Nytter denne anledningen til å tilbakemelde at jeg er meget godt fornøyd med Webjuristene og anbefaler dere gjerne til andre.

 

Kari Lorentz – kunde av Trine Rønning

En del er kanskje litt engstelig for et konsept som deres. Vi var også litt redde for at det skulle bli vanskelig – tvert imot – det var overraskende ryddig, lettvint og føles minst like «trygt» som hos advokat.

Malin Bruteig og Dennis Björk – kunder av Ulrikke Malde

 

Stor takk til webjurist Marianne Smith, som jeg heldigvis kom i kontakt med, etter å ha lest om Webjuristene på nettet. Da hadde jeg brukt nesten 4 år med advokat, en rettsak og dyre advokatregninger. Men advokaten kom ikke videre, noe jeg syntes var merkelig da domsavsigelsen var klar. Ved å la webjurist Marianne Smith overta saken, fikk jeg tidlig et inntrykk av at kunnskapsnivået plutselig virket så mye høyere! Det viste seg jo å være riktig, for endelig er hele den lange saken over og alt til min fordel! Mye rimeligere er det også, raskere saksgang, og ikke minst kjempehyggelig Webjurist. Anbefales på det sterkeste.

Vera Evensen

 

Takk for god innsats. Om jeg hører om noen som trenger juridisk bistand til arv eller lignende,  skal jeg anbefale dere.

Sverre Wiborg kunde – av Marianne Teisbekk

 

Jeg har fått den beste hjelpen, og likte måten med denne webdialogen, så slipper man alle reiseveier møter etc. når det ikke trengs. Skal anbefale deg og dere videre.

Målfrid Aass Skau kunde – av Marianne Teisbekk

 

Hjelpen fra webjuristen var bra og jeg er fornøyd. Forøvrig imponerende detaljert timeliste, tviler på at man får noe slikt fra advokatene som sitter i Vika.

NN; kunden ønsker å være anonym.

 

Ja, send gjerne fakturaen for deres bistand, som forøvrig har vært helt fantastisk og behagelig. Det var en liten terskel å se mulighetene for en slik type dialog på nettet uten noen møter, men dette har gått svært smertefritt – takk til deg.

Bjørn Kløvvik – kunde av Helene Cameron

 

Dere gjør en veldig bra jobb for vanlige folk.

Asbjørn Hansen

 

Jeg fikk ikke oppgjør fra kjøper av restauranten/cafeen min. Etter to brev fra Webjuristene, fikk jeg 150 000 kroner inn på konto. Webjuristene kan anbefales.

Orazio Casi kunde – av Nina Dybedahl

 

Jeg hørte om Webjuristene på radio og er veldig glad for det. Selv om min tidligere arbeidsgiver brukte stort og dyrt advokatfirma fikk Webjuristene gjennomslag for at arbeidsgiver måtte utbetale differansen mellom sykepenger fra folketrygden og full lønn, samt regningen til Webjuristene. Jeg kan definitivt anbefale Webjuristene.

Åse Walkington kunde – av Nina Dybedahl

 

Vi hadde kjøpt et «slitent» hus som vi utbedret. Ved en tilfeldighet oppdaget vi at selger bevisst hadde kamuflert at det gikk en fjellnabb inn i huset uten at spregning eller drenering var foretatt, ble vi rimelig forbannet. Vi hadde brukt så mye penger på huset og ønsket ikke å bruke  90 000 ekstra som utbedringen ville koste. Vi kontaktet Webjuristene som i utgangspunktet mente det ville bli vanskelig å vinne frem pga. reglene i avhendingsloven. Vi ble likevel enig med Webjuristene at de skulle gjøre et forsøk -og resultatet ble over all forventning. Vi fikk erstatning på 70 000 kroner. Takket være Webjuristene!

Geir Kastmo og Anita Frydenlund – kunde av Nina Dybedahl

 

Jeg har vært gjennom et booppgjør og benyttet en av juristene som finnes i Webjuristenes «stall». De gir profesjonell juridisk bistand til en pris for vanlige folk. Jeg er en fornøyd kunde og bruker hver tenkelig anledning til å fortelle om Webjuristene.

Turid Farestveit – kunde av Marianne Smith

 

Min tidligere advokat ruinerte meg fullstendig og selv om jeg hadde mistet mitt barndomshjem, forsøkte han tvangsinndrivelse av resterende salær/faktura. Jeg har fått stoppet trekk i min magre pensjon med Webjuristenes hjelp to ganger – i 2004 og senere i 2010. Jeg er så gla!

Mary-Karïn Reistad – kunde av Nina Dybedahl og Øyvind Walle-Jensen

 

Takk for all god hjelp. Vi anbefaler dere selvsagt videre på det varmeste.

Unni og Anders Hansen